Konserve, insanların besinleri,
besin değerlerini kaybetmeden saklamak
için geliştirdikleri bir yöntemdir Uygun olgunlukta hasat ediImiş meyve ve sebzeler tekniğine uygun olarak temizlenip ayıklanır ve haşlanır.
Dolgu sıvısı içinde uygun kaplara
doldurulup, hermetikli olarak kapatılır ve
ısıl işlem uygulaması için dayanıklı hale getirilir Kullanılan dolgu sıvısında yapılan konserve
çeşidine göre suyun yanında  su, şeker, sitrik asit, askorbik asit  v.b de kullanılabilir.
 
 
KURUTULMUŞ DOMATES
 
     
Kurutulmuş Domates
1700 cc Kavanoz
Süzme Ağırlık :
 900 gr
Net Ağırlık :
 1650 gr
Koli İçi Adeti:
 6
Koli Tipi :
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 80 Adet
 
Kurutulmuş Domates
370 cc Kavanoz
Süzme Ağırlık :
 200 gr
Net Ağırlık :
 350 gr
Koli İçi Adeti:
 12
Koli Tipi :
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 170 Adet
   
Kurutulmuş Domates
720 cc Kavanoz
Süzme Ağırlık :
 400 gr
Net Ağırlık :
 680 gr
Koli İçi Adeti:
 12
Koli Tipi :
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
     
 
© 2012 Hantat Gıda
USF tasarım