 |
 |
|
|
 |
|
Konserve, insanların besinleri,
besin değerlerini kaybetmeden saklamak
için geliştirdikleri bir yöntemdir Uygun olgunlukta hasat ediImiş meyve ve sebzeler tekniğine uygun olarak temizlenip ayıklanır ve haşlanır.
Dolgu sıvısı içinde uygun kaplara
doldurulup, hermetikli olarak kapatılır ve
ısıl işlem uygulaması için dayanıklı hale getirilir Kullanılan dolgu sıvısında yapılan konserve
çeşidine göre suyun yanında su, şeker, sitrik asit, askorbik asit v.b de kullanılabilir. |
|
|
 |
|
|
|
 |
|
KURUTULMUŞ DOMATES |
|
|
|
|
|
Kurutulmuş Domates
1700 cc Kavanoz |
Süzme Ağırlık : |
900 gr |
Net Ağırlık : |
1650 gr |
Koli İçi Adeti: |
6 |
Koli Tipi : |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
80 Adet |
|
|
|
Kurutulmuş Domates
370 cc Kavanoz |
Süzme Ağırlık : |
200 gr |
Net Ağırlık : |
350 gr |
Koli İçi Adeti: |
12 |
Koli Tipi : |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
170 Adet |
|
|
|
|
|
|
Kurutulmuş Domates
720 cc Kavanoz |
Süzme Ağırlık : |
400 gr |
Net Ağırlık : |
680 gr |
Koli İçi Adeti: |
12 |
Koli Tipi : |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
100 Adet |
|
|
|
|
|
|
 |
|