Konserve, insanların besinleri,
besin değerlerini kaybetmeden saklamak
için geliştirdikleri bir yöntemdir Uygun olgunlukta hasat ediImiş meyve ve sebzeler tekniğine uygun olarak temizlenip ayıklanır ve haşlanır.
Dolgu sıvısı içinde uygun kaplara
doldurulup, hermetikli olarak kapatılır ve
ısıl işlem uygulaması için dayanıklı hale getirilir Kullanılan dolgu sıvısında yapılan konserve
çeşidine göre suyun yanında  su, şeker, sitrik asit, askorbik asit  v.b de kullanılabilir.
 
 
KONSERVE HAZIR YEMEKLER
 
     
Yaprak Dolma
2/1 Teneke
Süzme Ağırlık :
 1650 gr
Net Ağırlık :
 1950 gr
Koli İçi Adeti:
 6
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
Lahana Sarma
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
Kabak Dolma
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
   
Yaprak Dolma
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
 
 
     
Patlıcan Dolma
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
Fasulye Pilaki
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
Nohut Pilaki
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
   
Biber Dolma
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
 
 
 
     
Barbunya Pilaki
1/2 Teneke
Süzme Ağırlık :
 320 gr
Net Ağırlık :
 400 gr
Koli İçi Adeti:
 24
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
 
 
 
 
© 2012 Hantat Gıda
USF tasarım