Konserve, insanların besinleri,
besin değerlerini kaybetmeden saklamak
için geliştirdikleri bir yöntemdir Uygun olgunlukta hasat ediImiş meyve ve sebzeler tekniğine uygun olarak temizlenip ayıklanır ve haşlanır.
Dolgu sıvısı içinde uygun kaplara
doldurulup, hermetikli olarak kapatılır ve
ısıl işlem uygulaması için dayanıklı hale getirilir Kullanılan dolgu sıvısında yapılan konserve
çeşidine göre suyun yanında  su, şeker, sitrik asit, askorbik asit  v.b de kullanılabilir.
 
 
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER
 
     
Közlenmiş Kırmızı Biber
2650 cc Kavanoz
Süzme Ağırlık :
 1650 gr
Net Ağırlık :
 2650 gr
Koli İçi Adeti:
 6
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 48 Adet
 
Közlenmiş Kırmızı Biber
720 cc Kavanoz
Süzme Ağırlık :
 400 gr
Net Ağırlık :
 680 gr
Koli İçi Adeti:
 12
Koli Tipi :
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 100 Adet
   
Közlenmiş Kırmızı Biber
A/10 Teneke
Süzme Ağırlık :
 1650 gr
Net Ağırlık :
 2950 gr
Koli İçi Adeti:
 6
Koli Tipi :
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 56 Adet
 
     
 
© 2012 Hantat Gıda
USF tasarım