 |
 |
|
|
 |
|
Konserve, insanların besinleri,
besin değerlerini kaybetmeden saklamak
için geliştirdikleri bir yöntemdir Uygun olgunlukta hasat ediImiş meyve ve sebzeler tekniğine uygun olarak temizlenip ayıklanır ve haşlanır.
Dolgu sıvısı içinde uygun kaplara
doldurulup, hermetikli olarak kapatılır ve
ısıl işlem uygulaması için dayanıklı hale getirilir Kullanılan dolgu sıvısında yapılan konserve
çeşidine göre suyun yanında su, şeker, sitrik asit, askorbik asit v.b de kullanılabilir. |
|
|
 |
|
|
|
 |
|
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER |
|
|
|
|
|
Közlenmiş Kırmızı Biber
2650 cc Kavanoz |
Süzme Ağırlık : |
1650 gr |
Net Ağırlık : |
2650 gr |
Koli İçi Adeti: |
6 |
Koli Tipi : |
Koli |
Paketteki Koli Adeti: |
48 Adet |
|
|
|
Közlenmiş Kırmızı Biber
720 cc Kavanoz |
Süzme Ağırlık : |
400 gr |
Net Ağırlık : |
680 gr |
Koli İçi Adeti: |
12 |
Koli Tipi : |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
100 Adet |
|
|
|
|
|
|
Közlenmiş Kırmızı Biber
A/10 Teneke |
Süzme Ağırlık : |
1650 gr |
Net Ağırlık : |
2950 gr |
Koli İçi Adeti: |
6 |
Koli Tipi : |
Koli |
Paketteki Koli Adeti: |
56 Adet |
|
|
|
|
|
|
 |
|