 |
 |
|
|
 |
|
Sos, aşçılıkta bir yemeğin hazırlanmasında
kullanılan veya yemeğin
servisi sırasında
üzerine dökülen sıvı veya
yarı katı (yoğun)
haldeki
yardımcı yemektir.
Soslar tek başına tüketilmez,
ana yemeğe
lezzet, su veya görsel güzellik
katma
amacıyla kullanılır. Genellikle
soslar sıvı
bileşenler içerirken,
makarna türü
yiyeceklere
ilave edilen
soslar daha çok
katı bileşenler içerir.
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
NAR EKŞİLİ SOSLAR |
|
|
|
|
|
Nar Ekşili Sos
250 ml İbrikli Şişe |
Net Ağırlık : |
350 gr |
Koli İçi Adeti : |
12 |
Koli Tipi: |
Koli |
Paketteki Koli Adeti: |
120 Adet |
|
|
|
Nar Ekşili Sos
500 ml Köşeli Şişe |
Net Ağırlık : |
700 gr |
Koli İçi Adeti : |
20 |
Koli Tipi: |
Koli |
Paketteki Koli Adeti: |
60 Adet |
|
|
|
|
Nar Ekşili Sos
250 ml Köşeli Şişe |
Net Ağırlık : |
340 gr |
Koli İçi Adeti : |
12 |
Koli Tipi: |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
217 Adet |
|
|
|
|
|
|
 |
|