Sos, aşçılıkta bir yemeğin hazırlanmasında kullanılan veya yemeğin
servisi sırasında üzerine dökülen sıvı veya
yarı katı (yoğun) haldeki yardımcı yemektir.
Soslar tek başına tüketilmez, ana yemeğe
lezzet, su veya görsel güzellik katma
amacıyla kullanılır. Genellikle soslar sıvı
bileşenler içerirken, makarna türü
yiyeceklere ilave edilen soslar daha çok
katı bileşenler içerir.

 
 
NAR EKŞİLİ SOSLAR
 
     
Nar Ekşili Sos
250 ml İbrikli Şişe
Net Ağırlık :
 350 gr
Koli İçi Adeti :
 12
Koli Tipi:
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 120 Adet
 
Nar Ekşili Sos
500 ml Köşeli Şişe
Net Ağırlık :
 700 gr
Koli İçi Adeti :
 20
Koli Tipi:
 Koli
Paketteki Koli Adeti:
 60 Adet
   
Nar Ekşili Sos
250 ml Köşeli Şişe
Net Ağırlık :
 340 gr
Koli İçi Adeti :
 12
Koli Tipi:
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 217 Adet
 
 
 
© 2012 Hantat Gıda
USF tasarım