 |
 |
|
|
 |
|
Sos, aşçılıkta bir yemeğin hazırlanmasında
kullanılan veya yemeğin
servisi sırasında
üzerine dökülen sıvı veya
yarı katı (yoğun)
haldeki
yardımcı yemektir.
Soslar tek başına tüketilmez,
ana yemeğe
lezzet, su veya görsel güzellik
katma
amacıyla kullanılır. Genellikle
soslar sıvı
bileşenler içerirken,
makarna türü
yiyeceklere
ilave edilen
soslar daha çok
katı bileşenler içerir.
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
ACI BİBER SOSU |
|
|
|
|
|
Acı Biber Sosu
250 ml Köşeli Şişe |
Net Ağırlık : |
260 gr |
Koli İçi Adeti : |
12 |
Koli Tipi: |
Tava |
Paketteki Koli Adeti: |
217 Adet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|