Salça, başta domates ve kırmızı
biber olmak üzere çeşitli sebzelerin
ezilerek suları çıkarıldıktan sonra
kaynatılarak elde edilen püre halindeki
yiyecek maddesidir. Salça yazları daha bol
ve lezzetli olan sebzelerin kışın da n kullanılmak üzere saklanması amacıyla
yapılır. Salça geleneksel olarak açık
havada güneş altında bekletilerek
kurutulur. Ancak konserve olarak firmalar
tarafından üretilen salça genelde fırınlarda
ısı etkisiyle kurutulmaktadır.
 
 
DOMATES SALÇASI
 
   
 
 
Domates Salçası
1/1 Teneke
Net Ağırlık :
 830 gr
Koli İçi Adeti :
 12
Koli Tipi:
 Tava
Paketteki Koli Adeti:
 88 Adet
 
   
   
 
 
© 2012 Hantat Gıda
USF tasarım